Login
Register
startmenuen

Typer af skønhed, som enhver kvinde bør have

Skønhed vedligeholdes med en passende kosmetisk pleje, der opfylder begge har brug for konstant hud, såvel som dem motiveret af årstidens klimaforandringer. Toning, fugtgivende og alderssvarende pleje er vigtige skridt i en daglig skønhed ritual, der indebærer anvendelse af nøgleprodukter for en sund hud og hud hydreret. Jeg lavet til dig, de øverste 10 produkter, der definerer ingrjirea korrekt og effektivt organ.
Ingriijrea uundværlige produkter til huden

Huden er det mest udsatte og mest følsomme over for dynamikken i årstiderne, så det er vigtigt regelmæssigt følge trinene allerede berømt for ordentlig hudpleje: udrensning, toning, fugtgivende. Top kosmetiske produkter er mælk sæbe, toner og fugtighedscreme nat.

Sats på en mælk sæbe, der renser huden, og samtidig beskytte den sarte hud af øjenlågene. Emulsionantii fine naturlig oprindelse af sukker giver Provence Sante rensemælk produceres af en beroligende for tør, normal eller blandet.

    • натурална козметика за кожата

Ideelle tonic lotion er baseret på en blanding af vand og frugt blomstervand, et naturligt produkt, der ikke irriterer huden. Vi anbefaler en toner, der kombinerer de astringerende egenskaber Rose, rensende lavendel og kamille, troldhassel tonic med energien af ​​frugten Kiwi og Grapefrugt. Alkohol-fri lotion anbefales specielt til følsom og tør hud. Efter at have brugt lotion til din hud vil se ren og lyse.

yderligere