Login
Register
startmenuen

Hvordan til at vælge en tennis ketsjer

Tennis er stigende i popularitet hvert år. At spille tennis er tilgængelige for folk i alle aldre, det giver dig mulighed for at opretholde en høj vitalitet og styrker de store muskelgrupper i kroppen. I denne artikel vil vi give grundlæggende anbefalinger, at det er ønskeligt at vide, når du vælger en tennisketsjer.
Materialer, der anvendes til fremstilling af tennisketsjere
Her er de vigtigste materialer, der er produceret tennisketsjere. Disse oplysninger vil give dig mulighed for at udvide din horisont og afgøre valget af det materiale, som det er værd at købe en ketcher.

Kompositmaterialer - en model af tennisketsjere, der var fremstillet af kompositmateriale (en blanding af grafit, glasfiber, titan og andre materialer)

Aluminium - en af ​​de billigste anvendes ved fremstilling af ketsjere materialer. Fordelene ved ketsjere fremstillet af aluminium, kan tilskrives deres lave omkostninger og holdbarhed.

Keramik - ketcher af dette materiale er meget hårdt, men sprødt og tung.

Korrosionsbestandighed - anvendes som en yderligere komponent i produktionen af ​​tennisketsjere. Denne komponent muliggør øget følsomhed over bolden på overfladen af ​​strengen, som dette stof giver yderligere fleksibilitet rand af ketsjeren.

Graphite - dette materiale er nu domineret af produktionen af ​​tennisketsjere, fordi det giver styrke og lethed, samt øger kraft effekt og følsomhed bolden. Ketsjere, fremstillet af kompositmaterialer ved hjælp grafit blev brugt, er perfekt egnet til både nybegyndere og erfarne atleter.

Titanium - ketsjere lavet af dette materiale er sammenlignelige i ydeevne med grafit. Producenterne tendens til at blande disse to stoffer for at opnå høje niveauer af stivhed og vægt ketsjere.

Carbon - det materiale, der anvendes til fremstilling af Wilson Company af sine produkter. De karakteristiske egenskaber af kulstof titanium omfatter følgende fakta: 4 gange lettere og stærkere, og også med 65% lettere.

Komponenter i en tennisketsjer.

Der er metoder til at bestemme den korrekte tennisketsjer, men ikke tage ketsjeren i hånden, kan du ikke afgøre, om det er egnet til dig. Derfor kan nedenstående oplysninger bruges som en yderligere faktor ved fastsættelsen af ​​rigtige ketcher til dig.

Håndtaget af en tennisketsjer - normalt måles i enheder af 1 til 5. Der er ingen enkelt korrekt regel, som du tydeligt kunne afgøre, hvilken størrelse du skal bruge en kuglepen.
Tag ketsjeren i håndfladen. Tag fat i håndtaget med højre hånd og pegefinger på sin venstre hånd, plads i mellemrummet mellem spidserne af fingrene og håndfladen holder ketsjeren. Hvis din pegefinger passer ind i hullet, sådan en pen for dig. Rigtigheden af ​​valget bestemmes af tilstedeværelsen af ​​en følelse af komfort.

Der er amerikanske og europæiske systemer til bestemmelse af længden af ​​de håndtag af tennisketsjere.
Det amerikanske system er længden af ​​håndtaget omkreds i inches. Den europæiske viser, hvor mange ottendedele af en tomme denne cirkel er (minus 4). For eksempel størrelsen af ​​4 1/8 i det amerikanske system svarer til europæisk №1.

yderligere