Login
Register
startmenuen

Tips til brug af ukrudtsmidlet

Dette herbicid af systemisk virkning, som er en analog Prima 911 SE produkt. Agrokemiske producent af ukrainske "Ukravit" har en lavere pris og er lavet ved hjælp af de samme aktive ingredienser i identiske proportioner, så er ikke ringere end originalen i effektivitet og virkning hastighed.

Dette bekræftes ikke kun af kemisk forskning og erfaring ukrainske landmænd. programfunktioner Herbicidet behandlingen udføres ved sprøjtning. Perioden for indførelsen af ​​de aktive ingredienser afhænger af arten af ​​de beskyttede afgrøder: Byg - Etape 1-2 staengelled; Corn - 3-7 blade normal inklusive; Sorghum - en fase med 3-5 blade; Millet - intervallet mellem indtræden af ​​rodskydningen og adgangen til røret.

Også huske på, at skadedyr har en høj følsomhed over for de aktive ingredienser i den periode sin aktive udvikling. Forarbejdning udføres én gang. Det anbefales ikke at udføre BASF Agriculture aktiviteter for at udrydde skadedyr efter frost, da kolde temperaturer fører til reduceret effektiviteten af ​​de aktive ingredienser.

Afhængigt af ukrudtsarter og tykkelsen af ​​deres placering, strømningshastigheden af ​​herbicid "" 1 hektar varierer fra 0,4 til 0,6 liter, en arbejdsgruppe fluid - 150-250 liter. For at forbedre effektiviteten af ​​lægemidlet og spredning for søgsmålet anbefales at bruge den agrokemiske i tankblandinger med flydende gødning, insekticider, fungicider og andre herbicider mod tokimbladede skadedyr.

Første gang fremstilling af opløsningen, sikre kompatibilitet af produkter. Det er bedst at interagere med hinanden pesticider under de samme vilkår for brug af fase kulturel udvikling. efter behandling Virkningerne af sprøjtning er mærkbare efter 5-7 dage i form af klorose og nekrose af ukrudt.

I godt vejr skadedyr vil blive destrueret 20 dage efter ansøgning, under ugunstige klimatiske forhold - ikke senere end 30 dage.

yderligere