Login
Register
startmenuen

Udvælgelse af dele til din bil

Der er problemer, der forener alle bilister. En af dem er køb af reservedele. Uanset hvad var ikke en god bil, før eller senere nogle dele mislykkes. Nå selv om maskinen er den indenlandske ...

Så finde de rigtige dele meget lettere. Og hvis du har en udenlandsk bil? Det løste også sandheden over valget bliver nødt til at arbejde hårdt. Du ønsker ikke at reparere din bil hver uge.

Så bør vælges detaljerne ikke alligevel, men med sindet. At montere og indsat, hvor det er nødvendigt for udførelsen. Sådan navigerer i dagens marked for reservedele? Der er flere regler.

Alle komponenter og reservedele, som du kan købe i butikkerne og markeder er opdelt i 2 grupper: de oprindelige og ikke originale reservedele. De er også inddelt i nye, så har der aldrig været brugt og brugt til korte b / y.

Originale dele - komponenter produceret på den samme fabrik som selve bilen underlagt alle produktionsteknologi. Kontrol med udsætningen af ​​de strengeste dele.

Hver komponent har en særlig mærkning. Dette er perfekt til din bil. Ægte pris af disse dele er dårlig. Men der er intet at gøre ved det, reservedele af mærkevarer på den billige ikke sælger.

Aftermarket dele er ikke produceret på fabrikken, som fremstillede bilen. De kan gøres til et bestemt køretøj, og kan være generelt neutral. Normalt produceret under licens fra producenten af ​​biler, men ofte licenseret og ikke-eksisterende.

I dette scenario skal du ikke være ilde at tjekke, før du køber svarer til overs din maskine. Den største fordel af ikke-originale reservedele er den laveste pris til rådighed for den almindelige befolkning.

Som regel, virksomheder, der producerer eftermarkedet dele under licens næsten ikke er ringere end kvaliteten af ​​originale reservedele. Normalt de er endda forsynet med en garanti. Samtidig, er planter, der opererer uden licens ikke give nogen garantier til sine kunder.

Naturligvis kvaliteten af ​​deres arbejde er også langt fra ideel. Du bør altid være forsigtig, når du køber denne type detaljer.

Originale brugte poster - en stor mulighed for dem, der ønsker at have høj kvalitet dele, men som ikke har penge til nye komponenter. Main spørge, hvor længe udnyttet det element, sørg for at det ikke var brudt og har ingen fabrikationsfejl.
Det valg til dine bildele.

Ellers kan du finde, at denne kvalitet element længe har tjent deres tid. Undersøg, om reservedelen ikke var udsat for store belastninger under drift. Hvis du ikke kan kontrollere detaljerne i de særlige kendetegn ved sin bedre bare ikke at tage.

Endelig en lille råd: vælge mellem biler og indenlandske biler, så tænk på reparation og vedligeholdelse, der kræver enhver maskine. Den endelige udenlandsk bil mere dynamisk, komfortable og ser mere prestigefyldte end vores. Men bemærk en advarsel.

Hvis dele af vores maskiner findes i hver butik og butik, med udenlandske biler klarede sig værre. Nogle af dem skal bestilles fra udlandet, og at vente i flere måneder.

Mere generelt fjernet fra transportøren og kan købe dem, undtagen på et loppemarked. Efter at have købt en indenlandsk bil, vil du spare din tid og nerver ..

yderligere