Login
Register
startmenuen

Tips om valg af kontorstole og stole

Når du vælger kontormøbler er meget vigtigt at være opmærksom på de kontorstole og kontorstole, fordi det påvirker komforten af ​​arbejdet. Det er meget vigtigt for en korrekt fordeling af byrder opstår på rygsøjlen, og højden og vippes justerbare stole var - fordi den direkte påvirker arbejdets produktivitet.

Mange af de krav til kontorstole og kontorstole skærer med de generelle krav til kontormøbler. For det første - er pålidelighed, bekvemmelighed og visuel appel. Men hvis du vælger andre møbler tilstrækkelig eksterne data og tekniske specifikationer på kontorstolen er det nødvendigt at sætte sig ned og prøve alle sine indstillinger og funktioner. Dette - de vigtigste bord i udvælgelsen stole og kontorstole.

Bevidst udvalg af kontorstole og kontorstol - den vigtigste faktor i at opretholde en høj effektivitet og sundhed medarbejdere.

"Maple" tilbyder en moderne samling af kontorstole og stole førende europæisk producent - "New Style".

Color sæder og kontorstole

Valget af farve kontorstol eller afføring afhænger af farven af ​​indvendige løsninger og kontormøbler. Men du skal også huske, at lyse farver er flere mærker i processen med udnyttelse. Derfor, når du vælger en farve kontorstol eller afføring bør være at finde et kompromis mellem den nøjagtige matchende farve larmen interiør og udførelsen af ​​en særlig farve af stolen, var det ikke nødvendigt at rense det valgte emne for ofte.

Materiale produktion kontorstole og stole

    Metallet anvendes til fremstilling af dele af understøtningen sæde og rammestykkerne i produktionen af ​​stole. Alle udvendigt synlige metalelementer skal enten forkromet eller malet.

    Træ anvendes til fremstilling af dekorative plader. Også af bøjet krydsfiner plade gjorde det store flertal af slagtekroppe af lænestole og kontorstole.

    Naturlig læder, kunstlæder og stof, der anvendes til polstring rammer, samt for polstring puder på armlænene for stole og kontorstole.

    Plast - til produktion af reklamer, dekorative dækker på at løfte elementer, foring ved passage stråler, samt til fremstilling af armlæn kontorstole og lænestole.

tekniske egenskaber

kontorstol ramme skal være præcis lodret, symmetrisk. Bemærk bredden og dybden af ​​sædet og ryglæn former for ergonomi.

højdeindstillingsmekanisme den (pneumoelement, gazpatron) skal pålideligt løse enhver position, undtagen for spontan hævning eller sænkning, samt afhjælpning belastningen på ryggen med en skarp landing på sædet.

Femtakket stjerne bund er lavet af en enhed-cast plast og metal (eller forkromet plast / træplader). Fra praksis: metal på tværs er længere og mere pålidelige.

Mekanismer for forandring siddestilling, både i de lodrette og vandrette planer, bør arbejde for at fastsætte den valgte position for indstilling af sædet uden konkrete indsats og klart.

Hjul (hjul) bør være let og frit rotere og solidt og sikkert sat ind i hullerne i korset.

yderligere