Login
Register
startmenuen

Tyve forlader prædikant bil i stumper

En Mdantsane prædikant blev efterladt fortvivlet weekenden påske, da politiet genvundet "stumper og stykker" af sin elskede familie bil på 20 år, som blev stjålet uden for hans kirke på fredag.

Presbyterian Church of Africa prædikant Mzontsundu Nokenke, 65, hvis kirken er i NU2, sagde samtidig at bede om kærlighed, medfølelse og enhed inde i bygningen, tyvene kørte væk med sin røde 1996 Mazda 323 parkeret udenfor.
"Jeg parkeret det uden for kirken med andre biler lige før 10:00 og efter 03:00 det var forsvundet. Jeg var så chokeret. Jeg løb tilbage inde i kirken for at annoncere til menigheden, at min bil var blevet stjålet, "siger Nokenke. Han rapporterede hændelsen til NU1 politistation, som er ved at undersøge.

Talsmand Politi Løjtnant Nkosikho Mzuku, sagde bilen blev fundet forladt i et stenbrud i Kylling Farm tæt på Reeston. Det var blevet frataget.

Følge op på oplysninger, medlemmer af Cambridge politiet opgave hold ransagede ulovlige "chop butikker" i Mdantsane og fundet Præstens bildele, angiveligt i hænderne på fem forskellige mennesker.

De kom også to andre biler stjålet i Nahoon og Cambridge i sidste måned, og i denne måned.

Nokenke hastet til Cambridge politistation, men han kunne kun identificere stumper og stykker, der forblev i hans bil.

"Folk er grusom. Vi må bede hårdt mod kriminalitet, det er ikke en god ting, "sagde han.

"Jeg har ikke en million ord for politiet, men deres engagement er uforståeligt. De virkelig arbejdet hårdt for at finde min bil, og jeg sætter pris på det, "sagde han. Præsten sagde, at han købte bilen for 20 år siden, og havde brugt det til at rejse til Port Elizabeth og Mthatha for kirkens arbejde.

"Jeg vil nu skulle tage en taxa, fordi det er den eneste bil, jeg har. Jeg kender ikke omfanget af skaderne. Vi må vente og se, om det kan være fast, "sagde Nokenke.

yderligere