Login
Register
startmenuen

Hvilket er bedre - uld eller fjer?

Både fyldstof er varme og komfort. Så dyne - lette, luftige, tredimensionelle. De syntes at nære en sky. Tæpper lavet af cashmere, kamel eller fåreuld lidt tungere og mere fintmasket. De er velegnede til dem, der ikke ønsker at fryse, og dem, der har ledsmerter.

Cashmere tæppe - en temmelig dyrt produkt. Fordi cashmere - et unikt materiale, der er langt mindre udbredt end andre typer af uld. Cashmere uld ikke kun varm, men også modstandsdygtige over for skader ruller ikke, ikke mister stakken, det kan endda vaskes i maskinen. En anden nyttig funktion - kashmiruld hypoallergen på grund af, hvad der er egnet for folk følsomme over for allergi og små børn.

opvarmning egenskaber

Termiske tæpper egenskaber skal anføres på emballagen. Det ligner en prik, antallet af graden af ​​varme viser - fra et til fem. Men det er ikke alle producenter overholder denne standard loft. Så du nødt til at forstå de fyldstoffer og de materialer, som den syet quilt ordentligt vurdere sine varmende egenskaber selv.

Hvis du fryse selv i sommeren, skal du vælge en dyne med en tung filler - kashmir eller kamel hår. De, der er koldt om vinteren kun egnet Quilt med Goose fyldt nedenfor. Hvis du er en af ​​dem varmt, fyldt selv i kulden, så køb eller syntetisk tæppe eller dyne med eukalyptus fibre, og hvis du ikke er begrænset i medierne - silke. Når du vælger loft overveje sine egne kendetegn, vaner og færdigheder.

yderligere