Login
Register
startmenuen

Hvordan til at vælge en printer

Hjem printer er ikke en luksus, men en nødvendighed for de fleste familier. Hvis du har børn, der er i skolen, omfanget af printerens klar. Men selv familier uden unge generation printer er unødvendig: udskrivning af digitale fotos derhjemme er meget lettere end i studiet. At vælge en printer til hjemmet - ikke bare den model, du ønsker, og den rigtige teknologi. Printer - computerudstyr designet til at skrive de nødvendige elektroniske oplysninger. Det kan være tekst, billeder, tabeller, diagrammer og alt, der visuelt kan se skærmen på din skærm os. Selvfølgelig, selv nu, og det kommer æra af højteknologi og computer information bliver som regel gemt i elektronisk form, men selv derhjemme nogle gange nødvendigt at udskrive dokumenter og billeder.

Som det er tilfældet med kontorprintere vælge det drev hjem, du også nødt til at bestemme, hvilken form af de dokumenter, du udskriver. Den mest populære format - A4 (297 x 210 mm). Men huset er den bedste fotografierne format - 10x15 cm.

Inkjet-printere - hver dag

En af de mest populære printere til hjemmet og kontoret er på de rigtige inkjet-printere. Evaluering af inkjet-teknologi, vi startede en anden artikel til kontor-printere. Lad os undersøge dem i detaljer. Så der er nogle inkjet printteknologi, Epson og Brother bruger piezoelektriske teknologi selskab, Canon - Bubble, Lexmark og Hewlett-Packard - termisk jet.

Teknologier er meget ens, og deres forskelle koges ned til, hvordan dråberne falde fra printhovedet på papir. Men hver teknik sine egne fordele og ulemper. Blandt fordelene ved piezo-systemer - fleksibel kontrol dråbestørrelse, som udføres på "effekt", hvilket gør det lettere at opnå udskrivning med høj opløsning. Desuden pålideligheden af ​​et sådant system er meget højere end noget andet system til inkjet-udskrivning. En af dens svagheder - den relative høje pris på printhovedet, så normalt det er installeret i printeren, men er ikke en del af en udskiftelig patron. Desværre, piezoelektriske hoved var "bange" af luft eller brug af dårlig kvalitet blæk. I begge tilfælde er det muligt tilstopning af dyser i hovedet, som følge heraf behov for kostbar udskiftning af hovedet. Ud over at opretholde printhovedet aktiveres periodisk at udskrive noget som en printer eller blæk kan tørre rest, så også du nødt til at ændre hovedet.

Når der anvendes termisk spray teknologi blæk opvarmningen udføres ved en høj temperatur, og på grund af trykket udstødes gennem skrivehoveddyserne. Opvarmning og afkøling gentages tusindvis af gange per sekund.

Teknologi ballon anvendes af Canon - et særligt tilfælde af termisk inkjet print, til udledning af blæk udelukkende foretages af gasboblerne dannes, hvilket resulterer i opvarmning af blækket. termisk jet trykning kvalitet er meget høj, og produktionsteknikker er tæt på teknologien af ​​chips hoved fritagelse, hvilket gør dem dyrere end piezoelektriske og de er normalt indlejret i en udskiftelig patron. Det viser lidt dyrere end blæk reservoir, men "ikke-oprindelige" ikke længere i stand til at slukke de forbrugsstoffer printer.

yderligere