Login
Register
startmenuen

Reparation af udstødningssystemer for biler

Vigtig! Udskiftning af udstødningssystemet, navnlig den del af den som en katalysator, er stærkt frarådes af "populære" metode. Nemlig: udskiftning af katalysatoren ved "lignende" fra en anden model, men meget ens. Dette fører til det resultat, at du får en reduktion i magt, nøjagtighed motorstyringssystemet, ustabil tomgang, og som et resultat, svigt af motoren. Tvivlsomme besparelser.

Fejlfunktion i udstødningssystemet er støjende og ubehagelige. Diagnosticering af funktionsfejl er enkel: du vil straks høre, at du har brug for at reparere udstødningssystem til ukonventionelle lyd fra under bilen.

Efter den "lyd" diagnose er det nødvendigt at foretage en visuel diagnose, præ-køre bilen til et pit eller en lift. Årsagerne til den manglende kan være to: mekanisk skade (mindre hyppigt) og den vigtigste grund: konstant drift af lyddæmperen under ekstreme forhold i det indre virkning af temperatur-kemiske egenskaber og ydre påvirkninger (især om vinteren) af aggressiv anti -ice reagenser.

Der er flere veje ud af situationen med en lydpotte: en fuldstændig udskiftning af udstødningssystemet (især en lyddæmper eller dele heraf), reparation i en specialiseret service eller reparation af udstødningssystemet med sine egne hænder.

Som et resultat af selv-diagnose, vil du afgøre, hvilken type reparation eller udskiftning af udstødningssystemet, du behøver.

yderligere