Login
Register
startmenuen

Secrets tynde ben: hvordan man vælger strømpebukser

 

Sådan vælger sokker tallets kvinder midcentury undslap sokker, bælter og bør bære varme vinter strømpebukser. Så opfandt han strømpebukser. Fashion industrien har udviklet sig betydeligt siden da. Nu strømpebukser er blevet ikke blot et tilbehør eller beklædningsgenstand, og ofte danner element, der danner den stil af hele billedet. Klassisk korrektion fantasi - de hjælper kvinder ser yndefuld, elegant og sexet.

Hvad guidede valg

strømpebukser udvalg skal tage hensyn til tæthed, farve, mønster, linje. Denah tæthed af stater ofte producere strømpebukser 15-220 dage. Fra 20 til 1 tynde transparente strømper, som er egnede til varmt vejr. Gore, tå og hæl af disse modeller er forseglet, de undertiden sejler bomuld for bedre hygiejne og absorberende. Sokker kan pakkes i poser eller kasser. Førstnævnte er dyrere, fordi deres glatte før pakning, den anden - nej.

Sokker landing kan være høj og lav, med shorts og nej. Modellen er valgt i overensstemmelse med den type tøj, hvor den agter at gennemføre. I overensstemmelse med poster ikke bære strømpebukser med lav talje høj landings- og kort nederdel modeller ikke bære shorts. Klassiske sorte og farvede strømpebukser overvejes. De er universelle, de er slidt med business jakkesæt, nederdele og bukser af enhver art. Fancy modeller i øjet med farve og mønstre går godt med slanke og elegante tøj.

Særlige modeller af strømpebukser

Korrigerende strømpebukser særlig omtale. Producenterne har foreslået forskellige muligheder:

- størrelse;
- modellering;
- Cellulite;
- Kompression.

Der er særlige procedurer og forebyggende protivovarikoznye strømpebukser med kompression effekt. Vægttab modeller imprægnerede olier, koffein, menthol, hud glatte ben bidrage til at mindske "appelsinskal" lår. Lingeri modellering meget interessant. De bliver meget populære i de senere år, da de giver dig mulighed for at ændre formen og proportioner figuren.

Vinter-modeller er normalt meget tætte - 50 dage. Der termokolgotki fra naturlige og syntetiske fibre, som kan bæres selv i hård frost. De er godt holde på varmen, især når de kombineres med skoen og membranen isoleret specialundertøj. Når du køber sådanne modeller bør omhyggeligt vælge størrelsen, da de ofte malomeryat. Husk at tjekke med leverandører for at købe og finde ud af, hvilken størrelse der passer til strømpebukser netværk.

Når du vælger trusse sæt deres mål og prioriteringer og få den nøjagtige model, der vil være den mest bekvemme metode til et udvalgt sæt tøj. Størrelse skal matche den højde, vægt, hofte størrelse. Hvis strømpebukser og mindre stærkt strakt lidt, kan de eksplodere og venstre pil. Alt for mange model "reserve" vil samle grimme folder, skyde og forhindre det vil også føre til hurtig forringelse. Vælg de rigtige strømpebukser og bæres med glæde!

yderligere