Login
Register
startmenuen

Tøj og alderen læder tilbehør

Ældet hud ser imponerende, det giver ensemble tekstur og retro stil. Men den gamle slidt look af dette materiale er ikke egnet til ethvert outfit. Hertil kommer, antik læder er ikke så glat som huden ikke udsættes for behandling, så det kræver særlig pleje.

For afslappet stil

Uanset om du er en sko eller taske, antik læder, som regel er det ikke egnet til de tilfælde, hvor tøjet skal være enkel, pæn og elegant. Dette gælder især for formelle arrangementer, hvor konventioner har forrang udtryk. Ældet hud fremkalder en følelse af nostalgi for fortiden. Dette materiale er specielt behandlet for at se gamle eller endda lurvet, og valget af andre elementer i tøjet, skal tage højde for dette. For eksempel vil et bredt bælte af sprukken hud aldre næppe se godt med klassiske bukser, men er perfekt til din foretrukne par slidte jeans.

Foreningen stil

Ældet hud, afhængigt af den stil af produktet, farven og graden af ​​slidte typen forbundet med vintage cowboy militaristiske eller anden ru biker stil. Husk det, når du vælger andre ensemble elementer. Tænk over, hvor du ville gå og andre forventede deltagere. Som enhver anden beklædningsgenstand produkt er valgt ældet hud baseret på dens overholdelse af tid, sted og omstændigheder. At gå til den officielle præsentation, er det bedre at undvære poser af ældet hud, men en fodboldkamp, ​​der vil være meget nyttigt.

yderligere