Login
Register
startmenuen

Industrial metal døre

Bemærk venligst:

Om nødvendigt vil vi producere branddøre vinduesramme, som er fyldt med basalt isolator og omkring omkredsen af ​​stoffet limet særlig varmeforseglingsorganet.

Furnish enheder af denne kategori af dørene er udvalgt på basis af kriterierne om funktionalitet og holdbarhed. De mest almindelige typer gulvbelægning - Nitroenamels korrosion eller pulvermalinger. Denne belægning er modstandsdygtig over for fugt og kemikalier. Derfor industriporte er egnede til fødevareproduktion, da de kan rengøres med opvaskemiddel.

Tilpasset metal industriporte producent

Link til vores virksomhed - det er en mulighed rentabelt at købe jern dørproducent, som er lavet helt afhængigt af dine behov. Kontakt vores konsulenter og gøre standard eller midlertidige branddøre i konfigurationen kræves til et bestemt objekt.

Hvis bredden af ​​åbningen væsentligt overstiger den typiske størrelse, vil specialister i "Dør Pro" gøre Swing inputblokken installationsstedet specifik størrelse. Vores katalog præsenterer en metaldør, velegnet til installation i alle industribygninger og garager.

Den endelige pris for ikke-standard implementering af enheden døren beregnes personlige manager. Levering og installation er udført af vores team i Moskva og regionen på et belejligt tidspunkt for kunden.

yderligere