Login
Register
startmenuen

Cavo brug for at vide, når de køber reservedele

1. Anvendelse af dele, der ikke har officiel godkendelse fra producenten, kan være årsagen til ugyldig garantien på bilen.

2. Blandt de reservedele er signifikant mere tilbøjelige, ifølge eksperter, der er fabrikationsfejl og naturligvis falske der i sidste ende kan føre til alvorlige og kostbare opdelinger af komplekse dele og mekanismer i biler.

3. Rækken af ​​reservedele er normalt langt mere beskeden i betragtning af, at det frie salg af producenterne forsøger at få den bedst sælgende dele (dele til biler er kun originale, for det meste refererer til medbringe små og sjældent opgive reservedele såsom indvendige dele, stråler af motoren og affjedring og så videre.).

4. sandsynligheden for fejl og vildledende oplysninger i katalogerne fra producenter af reservedele er væsentligt højere end i dokumenterne fra producenten bil, dermed en højere sandsynlighed for ukorrekte oplysninger om købet.

5. Endelig er den hårde konkurrence mellem mange virksomheder og brands, der leverer på det sekundære marked en række reservedele skal passere på lavere priser, der tilbydes af produktet, og der er desværre oftere end ikke opnåede en stigning i produktiviteten og nedbringelse af omkostningerne, og banale reducere kravene til kvalitet råvarer, placere produktioner i udviklingslandene og forværringen af ​​de særlige kendetegn ved det endelige produkt.

Endelig skal det bemærkes, at almindelig chauffør er ikke let at afgøre, i sort og konstant skiftende markedstendenser af bildele. Det er ligesom medicin - mange klinikker og korrekt diagnose og ordinere den nøjagtige opskrift kan ikke alle læger.

Derfor er det vigtigste råd - en ægte professionelt udseende og de kun stole på sundhed og humør af dine "jern buddy". Så spørgsmålet: "Hvad reservedele - original eller uoriginal - der anvendes til vedligeholdelse og reparation af din bil," vil altid være i stand til at svare: det ville betyde den "læge" gjorde.

yderligere