Login
Register
startmenuen

Tilbehør til en gul kjole

Den gule kjole behøver ikke nødvendigvis at dominere ensemblet, den kan dele opmærksomheden og med andre farver. Kombiner en solrig kjole med tilbehør, der supplerer, ikke skygger eller modstridende farver. Dette gule klædeskabelement vil se udsøgt i kombination med et væld af farver, fra pastel til lys.

orange

Friskhed og ømhed af citrusfrugter vil hjælpe med at tilføje appelsintilbehør. Foretage blid toner, fx fersken eller melon, for at undgå en overflod af denne farve. Fersken cardigan eller melonfarvede sko vil skille sig godt ud mod kjoleens baggrund. Hvis du foretrækker en mere mættet orange nuance, skal du vælge en halskæde med lyse gulerodfarve eller et smalt mandarinbælte.

Grøn

Lime passer godt med citron, det samme kan siges om disse farver. Men det grønne bør ikke være for lyst, som neon. Vælg en pastell grønlig-gul, så det overordnede farveskema ikke bliver for surt. For et dristigt ensemble skal du tage den smaragdfarvede kobling, og for den excentriske skal du færdiggøre outfitet med et blågrønt bælte. Den urtefarvede kobling mod baggrunden af ​​en enkeltfarvet gul kjole ser feminin og frisk ud.

Lilla

Kombinationen af ​​violet og gul ser usædvanligt luksuriøst og elegant ud. Lilac nuancer mindst af konflikt med gul, så prøv at sætte på en hat eller tørklæde af blid pastell-lilla farve. Mere effektivt vil se en håndtaske eller sko af kold vinfarve. Men her bør varme og lyse nuancer af violet undgås.

Neutral

Hvis du vil have det eneste fokus for at være en gul kjole, skal du holde et neutralt gamma, når du vælger tilbehør. Sko af kold beige eller kødfarve øger visuelt længden af ​​benene og tillader kjole at skinne uden forstyrrelse. En sort taske og bælte ser simple, feminine og elegante. Cream cardigan vil blødgøre lyset af den gule kjole. Du kan tilføje et catchy guld tilbehør, det øger visuelt hele ensembles temperatur. Og sølv smykker vil bringe i outfit en uventet kolde note.

Mørkeblå

En mørk, mættet skygge af blå vil spille rollen som en baggrund for en gul kjole, og samtidig give den en større visuel interesse end sort. Hvis det er køligt udenfor, skal du binde en mørk blå sweater over dine skuldre. For at skabe feminin kontrast, tag en mørk blå håndtaske, og blå sko vil bringe en tone for raffinement. Diskret fascinerende ensemble vil tilføje dekorationer til denne rige skygge.

yderligere