Login
Register
startmenuen

Den seneste produktion bil

 Derudover kan huset for bakspejl være udstyret med ekstra beskyttelse for at undgå eventuelle skader forårsaget af slagtilfælde. I de fleste af de seneste serielle bil spejle er monteret med fjedre, der gør dem folde indad.

Men det er meget vanskeligt rehabilitering, dvs. mulighed for at genbruge det gamle spejl i de nye modeller.
Dette er især nyttigt, hvis du har en trailer til trailer. I årenes løb er spejlet set beriget med ekstra funktioner. Blandt dem er varme og muligheden for at regulere førerhuset anvendelse af en roterende knap eller elektronisk anordning.

I dag spejle ofte forbundet med Parktronic, hvilket gør dem automatisk sænke eller hæve ved kørsel i bakgear. Vores online butik tilbyder en række reservedele (f.eks Poly-V bælte, brændstoftank, kobling plade tryk, luftfilter, olie køler, etc.), de fleste af de mest berømte bilmærker.

I dag er de kofangere så godt integreret i kroppen kan være svært at skelne

 For et par årtier siden, er kofangeren formet som en enorm rund bar, samlet og boltet til rammen ved hjælp af de to metal understøtter. Substraterne pågældende monteret direkte på kroppen og er udstyret med plejlstang i midten.
Imidlertid kunne et særligt hårdt slag skubbe stangen inde. Desuden kunne samtaleemner alvorligt skade panelet.

Alligevel har denne bygning været uændret i flere årtier. Men for nylig har kofangere blevet genstand for øget opmærksomhed producenterne. Når kraften effekt fordeles effektivt, virkningerne af mindre kollisioner bliver næsten usynlige. Desuden er metalstangen erstattet af et porøst materiale med en plastbelægning. Når den grundlæggende idé er ikke for høj, kan dette område blive klikket, og derefter genvinde sin oprindelige form uden problemer.

yderligere