Login
Register
startmenuen

Tips af tværstænger fra butikken styretøj

Takket være opfindelsen er koblingsstangen af ​​teknikeren flager, kan retningen af ​​styring af køretøjet opretholdes med stor lethed og justeres. Fordelingen af ​​enheden opstod i løbet af 20'erne i sidste århundrede, takket være det selskab Ford, der erhvervede den tilsvarende patent af direkte ingeniøren af ​​Coburg. Tendensen indtages af en eller to stænger tilvejebragt ved enderne af gevind og kuglehoveder. Disse sfæriske hoveder kaldes lederne af de tværgående styr.

De har den funktion at understøtte og sikre sikkerheden af ​​koblingsstangen og er derfor sammenlignelige med lejrene. Dette er grunden til, at der er tale om meget voldsomme sammenstød, er de første ledere af plejlstangen beskadiget. Dog kan rammen (kun med små deformationer) justering tværstangen justeres for at sikre en tilbagevenden til tidligere betingelser. Med ekstreme chokeffekter, kan koblingsstangen være fuldstændig ødelagt. Programguiden jerky skal føre en konsekvent tilpasning af koblingsstangen tendens på den side af kroppen eller kollision med forskellige forhindringer. Kun et dybt hul stangen til at flytte. Hver gang det sker, skal du kontrollere status for deres hoveder. I nogle tilfælde kan det viser endnu et behov for at erstatte forbindelsesstangen. Desuden kan fugt og snavs have en negativ indvirkning på tilstanden af ​​hovedet, hvilket er grunden til vi skal beskytte det ved hjælp af bælge.

Det er også anbefales regelmæssigt bælgen at kontrollere revner på overfladerne, der skal detekteres. Når placeringen af ​​bar sæt, er det altid tilrådeligt at tjekke bilens adfærd med det samme. Når du tager en prøvetur. I vores online shop finder du alle de reservedele kan findes (for eksempel den forreste låg, gitter, styretøj, oliefiltre, etc.) skal til en overkommelig pris.

yderligere