Login
Register
startmenuen

Derfor rolle køleren ikke skal undervurderes i denne sammenhæng

Den kører bil ville være umuligt i fravær af brændstof, motorolie og kølevand. Med den defekte køler, kan motoren ikke holde sin driftstemperatur og er sandsynligvis dømt helt efter et par minutter til fiasko. Bortset fra nogle få undtagelser af mindre betydning, er alle bilerne er udstyret med vand kølesystemer, der understøttes af elementer af luftkøling. Adskillige sportsvogne er også udstyret med ekstra oliekøler, som har til opgave at støtte radiatoren vand, da den meget kraftige motorer stærk varme på grund af den høje hastighed værdier. I dette tilfælde er begge radiatorerne udformet på samme måde.

Afkølingen sker ved hjælp af varmeveksleren. Kølemidlet transporteres ved hjælp af et kredsløb, herunder maskinrum og køleren. På radiatoren for at opnå, har det passeret en væsentlig del af mange rør. På denne måde er det gjort muligt ved passage af en enorm mængde af kølemiddel, køles af den omgivende luft som er i kontakt med de enkelte rør. Dette fører til en endnu hurtigere passage af kølekredsløbet. Som et resultat, vandet forbliver i det indre af motoren i meget kortere tid, derfor overophedning ellers. Dog kan situationen blive kritisk, hvis mængden af ​​vand er utilstrækkelig, eller hvis du sidder fast i trafikken i løbet af en særlig solskinsdag. Manglen på vand forårsages i de fleste tilfælde af svigt af tætningerne eller ved defekter i leddene.

Skaden kan ramme slangen, radiator eller vandpumpe. Da motoren genererer det opvarmede vand pres er begyndt, hvor de steder det kan findes i let kommer. De direkte tab fra køleren er vanskeligere at lægge mærke til. I vores online shop finder du et bredt udvalg af reservedele fundet (f.eks forår, dæmpning støtte, generator, hydrauliske filtre, bælter, slips stang, etc.) For mange bilmærker.

yderligere