Login
Register
startmenuen

Faktiske bukser falder

I stedet for lys shorts og korte kjoler kom isolerede nederdele og jeans. Men det er værd at huske endnu en vigtig egenskab af efteråret - kompakte og stilfulde bukser. Denne sæson er de mere passende end nogensinde, og hvis garderobeskabet af en eller anden grund ikke er mindre komfortable og moderne ting, som jeg absolut skal rette op på.

Modemarkedet tilbyder i dag et bredt udvalg af mønstre af forskellige stilarter, farver og stilarter. Derfor er det ikke svært at vælge dit perfekte match: at samle tusindvis af valg til enhver smag og budget.

Gennemgangen af ​​vores fashion magazine besluttede at finde ud af, hvad buksemønster du skal være opmærksom på i efteråret 2017.

klassisk
Et fælles element i kontorbeklædning - formelle bukser med pile - bevæger sig hurtigt ind i hverdagens garderobemode rundt om i verden. Særligt stål rammer bredt mønster med høj talje. Udtalte pil, sort farve og længden af ​​gulvet, helt dækker hælen - alt forlænger visuelt benet, og med det rigtige valg af toppen af ​​majestætiske former skønhedssilhouette. modnye-zhenskie-brjuki-of-Osen

Avid modig mode denne sæson bærer sådanne bukser mønstre med sneakers og dermed sliponami på vejen mellem klassisk og sport. Men jeg indrømmer, denne tandem er bedst egnet kun høj og slank, så det er bedre at undvære risikoen og tilføje bukser høje hæle.

militær
Kaki er stadig relevant. Vi anbefaler at få en, men helt egnet som figur i bukser militær stil. De vil ikke blot hjælpe med at gøre Mark og passe, såvel som til parker og under jakken.

Med strimler
Tøj du praktiserer, fordi denne efterårsstriber er egnede i forskellige mønstre. Vi anbefaler at forblive kort og forkortet, og feminine bukser skæres - da indlæg på begge sider ser mere elegant ud.

sport
Forældet Gammel Grå Buksekande? Det er på tide at få dem ud af dybden af ​​sit skab og vise sig på overfladen, nemlig i de moderne efterårsløg. Kombiner med korte læderjakker og lange frakker med hits.

Celle eller stempel
Klædt i lys og stilfulde bukser, kan det antages, at billedet er klar! Snarere er den færdige mode understreget, og resten af ​​autfit-dele, der kan besætte bunden af ​​garderoben, er ikke særlig komplicerede, når man vælger top og tilbehør. Disse bukser, hvis det ønskes, kan bevidst overskygge alt.

yderligere