Login
Register
startmenuen

I dag er det faktisk tøj at bestille

Unge mænd, der elsker en streng klassisk stil, har i stigende grad vendt sig til den prestigefyldte studio, som har tilpasset mode. Modedesigners og designere har indarbejdet klassiske jakker - dette er meget originalt.

Også når du vælger en jakke skal du være opmærksom på ærmet. Han skal være pasform og ikke skjule ærmet på sin skjorte. Hvis du vil bestille en kjole, så pas på ærmernes størrelse godkendelse - det er bedst, hvis det er mindre end en halv centimeter lang i forhold til trøjen. I prestigefyldte dyre dragter er knapperne på ærmet altid i gang.

Skræddersyet tøj kan fortælle meget om din forståelse af smag. Hvis kostumeet er meget værd, så skal trøjen være passende. Det er nødvendigt, at det føltes, stod for dets originalitet, helst når franske manchetter er på den, og nuancerne er tættere på klassikeren.

Tilpassede tøj i klassisk stil, bør være med tøjbøjlerne - de vil give en gunstig indstilling og give en visuel effekt af frie faldende bukser.

Glem ikke, at den valgte længde af bukserne betyder meget. Se på din højde og type sko. Hvis din garderobe hovedsagelig er officiel, skal du ikke købe bukser med trimmede kanter nedad.

yderligere